Too faced paletter

Jag har fått hem nya paletter från märket Too faced som jag verkligen tycker om. Två utav paletterna består av 100% ren kakao och heter Chocolate Bar palette. Den tredje paletten är min absoluta favorit och det är deras alldeles nya Matta Natural eye palette. Som inte har lanserats i Sverige ännu. Men för er som inte orkar vänta tills de kommer till Sephora eller som inte har tillgång till en Sephora, så finns det en super bra svensk hemsida som heter www.craycray.se . De har alla möjliga skönhetsmärkena från USA. 

Vilken är eran favorit av dessa tre paletter?

I got some new palettes from Too Faced that I really like. I got the two Chocolate bar palettes and their new Natural matte eye palette. My favorite palette out the three is the Natural Matte eye palette, because it’s got the perfect neutral shades for an everyday use. The top row in the palette has cool tone browns and the middle row has more of an pink and purple undertone. The last row has warm browns and that’s my favorite row.  

Which palette is you’re favorite ?

               

Leave a Reply