Ta hand om din hud..

Nu är våren här vilket innebär att vår hud förändras och våra produkter vi har använt under vintern bör bytas ut. Det är många som egentligen inte vet vad de har för hudtyp och använder fel produkter. 

Det är därför bra att några gånger per år gå till en hudterapeut och få en hudanalys för att ta reda på vad just din hud behöver. Men även göra en ansiktsbehandling som t.ex portömmning och avlägsna gamla hudceller en djuprengöring helt enkelt.

Det är viktigt att göra de ovanstående för att din makeup även ska sitta bättre, se jämnare ut och även ha rätt foundation till just din hudtyp. 

Många prioriterar en dyr handväska eller klocka före sin hud, då brukar jag säga att ditt ansikte har du hela livet medan en väska har du under en kortare tid. Jag gillar att investera i min hud med bra produkter och någon ansiktsbehandling då och då :)

Jag var och fick en härlig ansiktsbehandling av hudterapeuten Miryam på Vasagatans Hudvård. Hon använde sig utav Beaute Pacifique produkter och min hud blev så ren och återfuktad det va precis vad jag behövde. Beaute Pacifique kan jag varmt rekommendera då många skönhetsbloggare använder deras produkter bland annat Linda Hallberg. 

Men om man föredrar ekologiskt så går det lika bra att få en ansiktsbehandling med Maria Åkerbergs produkter. 

Så för er som letar efter en duktig hudterapeut och vill ha ansiktsbehandling så rekommenderar jag: www.vasagatanshudvard.se

Vasagatans Hudvård har även vaxning, brynfärgning, brynplockning, IPL hårborttagning mm.

De har dessutom 20% rabatt på valfri behandling just nu. 

  

Leave a Reply