Pop of color Part 1 

Nu till våren och sommaren hade jag tänkt göra en kort sminkserie där jag skapar lite makeup looker med mera färg, därav namnet “Pop of color”. Inspirationen bakom den här serien kommer från min färgglada ögonskuggs palette (Electric) från Urban decay. Många är rädda för att använda färg men sålänge man kombinerar det med neutrala färger så kan det se riktigt snyggt ut. 

I’m doing a series of makeups with a pop of color. I was inspired by my Electric palette from Urban decay and I thought it could be fun to create some spring and summer makeup looks. You shouldn’t be afraid of color as long as you pair it with neutral colors.

Products I’ve used:

FACE:

NYX Stay matte not flat foundation in SMF02

Laura Mercier under eye concealer in 2,5

MAC skin mineralize in give me sun (used as Bronzer) 

NYX Blush in Apricot 

ELF Golden Bronzer as highlighter

EYES:

Too faced Shadow insurance primer 

MAC eyeshadows in Texture, Embark and Carbon.
Electric Palette eyeshadow in Freak

Anastasia Beverly Hills waterproof eyepencil in black. 

Lancome Hypnose drama mascara

LIPS:

Revlon lipgloss in Bellini

  

 

         

Leave a Reply